Program
09:00 - 17:00
Contact
0799 945 243
Meniu

Termeni de utilizare

Accesarea și utilizarea site-ului E-Agricultura SRL face subiectul politicii de mai jos cât și a legilor în vigoare.

E-Agricultura SRL garantează confidențialitatea datelor personale culese în timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor site-ului, în concordanță cu legislația privind protecția datelor personale în vigoare.

Paginile de E-Agricultura SRL pot include, însă, legături și către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de raspundere legala privind confidențialitatea acestor date personale. E-Agricultura respectă dreptul dumneavoastră la intimitate și vă garantează protejarea datelor dumneavoastră, asigurandu-vă că aceste date vor fi prelucrate doar cu acordul dumneavoastră și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.


Site-urile deținute de E-Agricultura conțin informații asupra produselor și asupra rețelei de distributie a E-Agricultura. Imaginile cu produsele și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ, imaginile și/sau culorile pot diferi, în realitate. 

E-Agricultura își rezervă toate drepturile să facă orice modificare asupra produselor pe care le comercializează în orice moment și fară preaviz informațiile, specificațiile și elementele ilustrate și descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

Vă rugăm să consultați un agent de vânzări E-Agricultura pentru a putea fi cel mai corect informat asupra produselor care vă interesează.

Materialele din acest site sunt proprietatea E-Agricultura SRL și protejate de legea copyright-ului. Vizitatorii pot utiliza informațiile din acest site doar în scop personal și nu în scop comercial; reproducerea, modificarea, republicarea anumitor elemente, parțial sau total, sunt interzise fară acordul scris al E-Agricultura SRL.

Newsletter

Abonează-te pentru a primi informații cu privire la oferte, produse noi și evenimente.
Bună, sunt Diana!
Cu ce te pot ajuta?
Intreaba