Program
09:00 - 17:00
Contact
0799 945 243
Meniu

Despre noi

E-AGRICULTURA este o societate cu capital românesc privat care are ca activitate de bază comercializarea și distribuția de echipamente agricole, atât în domeniul agricol cât și cel viticol. Prezentă pe piața românească din anul 2013, E-AGRICULTURA oferă echipament de înaltă calitate producătorilor agricoli din România, piese de schimb și accesorii, asistență service în câmp, o echipă service care se poate mobiliza în zona dorită, service in garanție și post garanție, pregătirea operatorilor echipamentelor. Echipa E-AGRICULTURA asigură o relație strânsă și o comunicare deschisă cu fermierii, clienții și colaboratorii și oferă consultanță în vederea opțiunilor pentru finanțare, adaptate în funcție de nevoile fiecărui fermier.


Ca importator autorizat pentru unii dintre cei mai mari producători de echipamente agricole din Europa printre care se numără: Ziegler, MA/AG, Guttler, Overum, Provitis, E-AGRICULTURA are la dispoziție un catalog cuprinzător de utilaje agricole, sisteme de irigații, echipamente pentru viticultură.


Considerăm că o gamă variată de utilaje este necesară pentru a face față la actualele provocări din teren, astfel încât paleta de echipamente specializate în domeniul agricol cuprinde: culegătoare de porumb/floarea-soarelui/rapiță, extensii de rapiță, utilaje de pregătit solul – pluguri, cultivatoare, grape cu discuri, tăvălugi, scarificatoare, utilaje de semănat – semănători prășitoare, semănători păioase, cositori, mașini de tocat, prese de balotat, echipamente de irigat precum și accesorii și utilaje de construcții: încărcătoare frontale, macarale, lame. Echipamentele specializate în domeniul viticol întreținere plantă, prelucrare sol, pe rând si între plante, aplicare tratamente și soluții de recoltat.


E-AGRICULTURA pune la dispoziție doua parcuri de utilaje aflate in Lumina Constanta, respectiv Cioranca, Buzău. Organizam demonstrații în câmp în locații alese de către parteneri, în diferite locuri din țară, și participăm în permanență la atât la târgurile locale cât și la cele internaționale.


Zona de distribuție cuprinde județele: CONSTANȚA, TULCEA, BRĂILA, BUZĂU, IALOMIȚA, CĂLĂRAȘI, ILFOV, GIURGIU, PRAHOVA, DÂMBOVIȚA SI TELEORMAN.

Newsletter

Abonează-te pentru a primi informații cu privire la oferte, produse noi și evenimente.
Bună, sunt Diana!
Cu ce te pot ajuta?
Intreaba