Suntem importatori direcți pentru cei mai importanți producători de tehnică agricolă pentru vii și livezi!

ÎNTREȚINERE VIE

Utilaje viticultura produse cu pasiune în Franța.

Renumitul producătorul francez PROVITIS este specializat în proiectarea echipamentelor de tăiere și întreținere pentru tehnologiile viticole, concentrat în special pe multifuncționalitate. Gama sa variată cuprinde maşini de cârnit în multiple variante, de tip tunel, în forma literei L inversate simple sau duble, sau doar cu bare verticale, atât cu cuțite rotative, cât şi cu bi-lamă. Aceste maşini de cârnit pentru viticultură sunt utilaje speciale și deosebit de utile pentru marile exploatații viticole, asta datorită faptului că pot lucra la o viteză de lucru mare, spre deosebire de munca manuală.

Sunt disponibile utilaje precum: mașini de cârnit (trimere), mașini de desfrunzit, mașini de plivit, mașini de pretăiere, mașini de dirijat, extractor de corzi etc.

Importăm pentru fermierii noștri utilaje pentru viticultură din gama de top, reprezentată de producători importanți precum PROVITIS (Franța), ARRIZZA (Italia), DONDI (Italia).

PRELUCRARE SOL

Utilaje viticultura produse în Italia, cel mai mare producător de vinuri din lume.

Cu o experiență de peste 30 de ani, compania ARRIZZA proiectează și produce echipamente performante pentru prelucrarea între rânduri, cultivarea solului și gestionarea buruienilor. Utilajele marca Arrizza sunt robuste și fiabile, cu randamente ridicate de producție, gata să răspundă nevoilor celor mai importante vinării.

Cultivatoarele Arrizza vin cu multe avantaje, printre care ar fi posibilitatea de a crește sau descrește numărul de arcuri pentru adaptarea la diferitele lățimi ale viei, lame de 55 cm între rânduri pe partea dreaptă și stângă cu joystick multifuncțional pentru retragerea manuală de urgență a lamei, pompă conectată direct la priza de putere a tractorului, pinten de arat tip buldozer, role hidraulice de reglaj cu joystick multifuncțional, articulație și piston hidraulic pentru răsturnare laterală, roți cu rulmenți dreapta și stânga pentru ajustarea adâncimii, sanie pentru terenuri cu pietre sau rădăcini superficiale etc.

DONDI este o companie cu o experiență de lungă durată în sectorul utilajelor agricole, deoarece produce echipamente încă din 1850.

Pe lângă excavatoare pentru şanţuri (80% din piața mondială) și cultivatoare pentru diverse tipuri de culturi, cu o gamă de produse care acoperă toate gamele de putere, de la 50 la 700 CP, DONDI produce și mașini pentru podgorii, livezi și livezi de măslini.

Cultivatoarele de la DONDI au o pătrundere excelentă chiar și pe sol compact sau strâmt datorită geometriei particulare a ancorei și a greutății mari, capacitate ridicată de manipulare a buruienilor sau a reziduurilor de cultură datorită optimizării geometriei șasiului și reducerii numărului de ancore de lucru, desprinderea totală a sub-suprafeței cu buruieni datorită înotătoarelor mari de rupere, nivelarea și finisarea solului prelucrat pentru o filabilitate instantanee a rândului, datorită rolei din spate standard etc.

TRATAMENTE

Maşini de stropit destinate administrării insecto– fungicidelor şi îngrăşămintelor lichide în plantaţiile pomicole şi viticole: pompe de stropit de la 1 la 3 rânduri, mașina de erbicidat cu apă etc.

Aceste mașini sunt proiectate şi executate la parametrii impuşi de normele europene, asigurând evitarea contaminarii cu pesticide a solului şi a apelor freatice.

VMA, specializată în pulverizatoare, pulovere și unități de curățare cu volum redus vine cu o experiență de cincizeci de ani în sectorul utilajelor pentru tratarea plantelor.

Printre inovațiile VMA regăsite în dotarea pulverizatoarelor, una dintre cele mai deosebite este dispozitivul de control a debitului la scară gradată, construit în cutii din oțel inoxidabil, cu sisteme anti-picurare pentru fiecare duză. Aceste dispozitive permit operatorului să personalizeze distribuția produsului de tratare a plantelor și să optimizeze precizia. De remarcat este și sistemul sofisticat de pulverizare electrostatică VMA, care marchează un salt real în calitatea pulverizatorilor companiei.

Aceste mașini sunt ușor de utilizat și pot fi puse în funcțiune pe mai multe rânduri chiar și în condiții de vânt moderat.

Pentru orice tip de tratament, colaborăm producători renumiți precum VMA (Italia), BARGAM (Italia), CAFFINI (Italia) etc.

SPECIALIZATE

Noua mașină de recoltat struguri cu autopropulsie Bargam V-TRACK TRS 30 este cu adevărat unică, în primul rând datorită cadrului de autocentrare și a capului de recoltare, care este extrem de ușor de deconectat în doar câteva minute. Bargam V-TRACK TRS 30 este echipat, de asemenea, cu sistemul de centrare automată care vă permite să urmăriți perfect și constant rândul, precum și să reduceți daunele asupra plantei, menținând în același timp calitatea culturii.

Remorcă viticola de inox, 6-10 tone, monoax și dubluax.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați și vă vom oferi tot suportul necesar în vederea achiziției unor astfel de utilaje.

TOP