• Adresa: Sos. Tulcei 69A
  • Telefon: +4 0799 945 243
  • Program: de luni pana vineri de la 9:00 am la 17:00 pm
combinator agricol cultirapid r line maag tractat

Combinatorul ‘MAAG Cultirapid R Line’ este un utilaj agricol extrem de inovativ pentru prelucrarea solului si pentru pregatirea patului germinativ.

Combinatorul ‘MAAG Cultirapid R Line’ – pentru pregatirea patului germinativ

E-AGRICULTURA pune la dispozitie unul dintre cele mai eficiente utilaje agricole specializate in prelucrarea solului, oferit de MA/AG. Acesta se prezinta ca un utilaj foarte versatil, modular si perfect adaptabil la orice tip de lucrare a pamantului. Posibilitatea schimbarii diferitelor elemente de lucru garanteaza o versatilitate foarte ridicata, permitand ca acest utilaj sa fie ideal atat pentru lucrarile de toamna cat si pentru cele de primavara.

Un singur utilaj agricol pentru mai multe lucrari!

Combinatorul ‘MAAG Cultirapid R Line’ este unic in felul sau. In versiunea semipurtata, acest combinator agricol reprezinta o alternativa foarte buna la grapa rotativa. Acesta asigura o reducere substantiala a costurilor de lucru, precum si un rezultat agronomic excelent. Viteza de lucru a combinatorului variaza intre 5 si 15 km/h.

Combinatorul ‘MAAG Cultirapid R Line’ – echiparea standard

• cadru rabatabil hidraulic in 2 sectiuni;
• cuplare la tirantii tractorului;
• set scormonitori (la cerere);
• bara de nivelare, rigida si reglabila pe inaltime (la cerere cu amortizor);
• bateria de discuri din fata este compusa din discuri plane dintate cu diametrul de 510 mm, montate pe suporti oscilanti majorati cu rulmenti triplu protejati, cu ungator sistem MA/AG;
• arcuri patrate 25×25 mm, dispuse pe 2 randuri de lucru sau arcuri flexibile 32×12 mm dispuse pe 3 randuri de lucru;
• reglare mecanica a adancimii de lucru (patent MA/AG) prin intermediul unui tirant (la cerere – reglare hidraulica);
• baterie dubla – compusa din doua randuri de discuri stelate cu autocuratare, diametru 520 mm montate pe suporti oscilanti majorati cu rulmenti triplu protejati cu ungator, sistem MA/AG;
• tavalug stabilizator, nivelator posterior, indispensabil pentru un rezultat perfect;
• carucior cu actionare hidraulica pentru transportul stradal, semiaxe cu 6 gauri – demontabile;
• lumini de drum si semne de avertizare;

combinator agricol cultirapid r line maag

Elementele principale ale combinatorului

FAZA 1 – ELIMINAREA URMELOR SI MACINAREA

1. Bara de remorcare. Acest sistem este in mod special apreciat la capatul solei. Ridicand tirantii laterali ai tractorului, toata partea din fata a utilajului se ridica, iesind din sol;
2. Set scormonitori cu brazdar reversibil. Acesta este reglabil mecanic in diferite pozitii pentru eliminarea efectului de compactare a solului de catre rotile tractorului;
3. Bara de nivelare. Datorita vitezei mari de lucru (5-15 km/ora) la impactul cu bulgarii de pamant, bara de nivelare realizeaza prima spargere a acestora.

FAZA 2 – TAIEREA BULGARILOR

4. Bateria de discuri. Aceasta este compusa din discuri plane dintate cu diametrul de 510 mm montate pe suporti oscilanti majorati cu rulmenti triplu protejati, cu ungator sistem MA/AG.
5. KIT pentru reglarea adancimii de lucru a grupului central de arcuri cu sistem paralelogram. Reglare mecanica a adancimii de lucru se face prin intermediul unui tirant central.

FAZA 3 – DEZMIRISTIRE SI FINISARE

6. Arcuri patrate 25×25 mm, dispuse pe 2 randuri de lucru sau arcuri flexibile 32×12 mm dispuse pe 3 randuri de lucru. Cadru independent.
7. Tavalug dublu pentru sfaramat cu autocuratare (standard cu discuri stelate duble). Element principal si inovativ al combinatorului CULTIRAPID, permite o maruntire si o amestecare mai buna a solului deja prelucrat. Este realizat din discuri din otel cu bor, diametru 520 mm, montate pe un ax din otel si suporti oscilanti majorati cu rulmenti triplu protejati cu ungator, sistem MA/AG.

FAZA 4 – NIVELAREA

8. Tavalug stabilizator, nivelator posterior, indispensabil pentru un rezultat perfect.
9. Carucior cu actionare hidraulica pentru transport stradal. La cerere utilajul se poate echipa cu roti supradimensionate.

Combinatorul ‘MAAG Cultirapid R Line’ prezinta un cadru independent al arcurilor flexibile si al arcurilor patrate. Culvtivatorul vine cu arcuri flexibile 32×12 mm, dispuse pe 3 randuri de lucru: utilizat in soluri usoare si medii asigura o maruntire perfecta a solului. Dezmiristitor vine cu arcuri patrate 25×25 mm dispuse pe 2 randuri de lucru: utilizat in soluri grele permite o dezintegrare omogena a bolovanilor si o maruntire partiala a solului.

Reglarea adancimii de lucru la combinatorul ‘MAAG Cultirapid R Line’ (intre 10 si 25 cm) se face prin actionare hidraulica si este realizata direct din tractor. Aceasta permite interventia imediata asupra echipamentului in functie de lucrarea dorita si de conditiile locale ale solului (optional).
Reglare mecanica se face prin intermediul unui tirant central.

Tavalugul posterior cu reglare mecanica prin intermediul unei placi perforate permite nivelarea si finisarea solului pentru un semanat perfect. Toti tavalugii sunt montati pe suporti din otel, sistem MA/AG.

Combinatorul Cultirapid, printre cele mai vandute utilaje de prelucrare a solului

Combinatorul ‘MAAG Cultirapid CTRI PRO’ este un utilaj agricol perfect adaptat pentru conditiile din tara noastra. Acest lucru le permite fermierilor sa-si lucreze pamantul in conditii de maxima eficienta, atat din punct de vedere al timpului de lucru cat si din punct de vedere al costurilor. E-AGRICULTURA se bucura de increderea acordata din partea clientilor sai si continua sa promoveze acest combinator agricol atat de complex si eficient.

1 response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *