Extensia de rapiță de la Ziegler

O problemă însemnată pentru fermierii care cultivă rapiţă o reprezintă plantele ale căror păstăi plesneasc uşor şi seminţele se pierd, afectând semnificativ producţia. Această problemă, cauzată de seceră şi de separatorii laterali ai combinei, poate fi remediată prin utilizarea unui echipament adiţional. Este vorba de extensia de rapiță de la Ziegler, de ultimă generaţie, special concepută pentru această cultură.

Orice operator de combină știe că prin utilizarea unui echipament special adaptat pentru recoltarea rapiţei, poate obţine o productivitate cu până la 200 kg/ha mai mare.

De ce ai alege extensia de rapiță de la Ziegler?

Ziegler-Harvesting este o divizie ce face parte din Ziegler GmbH, lider pe piața mondială în domeniul producerii de tehnică pentru recoltarea culturilor de seminîe marunte. Ziegler-Harvesting are o tradiție de peste 50 de ani, primele produse intrând pe piață în anul 1960. Dezvoltatea, proiectarea, producția, distribuția și logistică sunt toate efectuate de către Ziegler. Această filozofie a companiei contribuie la viteza și fiabilitatea întregului proces de producție. Pe lângă hederele de porumb, sistemele de recoltare pentru floarea-soarelui și accesorii speciale pentru echipamentele de recoltare, Ziegler-Harvesting este specializată și în producția de extensii pentru recoltarea rapiței. Acestea includ cuțite laterale și kituri cu cuțite laterale pentru rapiță și extensii ale hederului. Ziegler-Harvesting oferă un spectru larg de utilaje pentru recoltarea rapiței. Extensia de rapiță de la Ziegler se poate monta pe hedere pentru combine cu lățimea de lucru de la 3,6 la 9,3 metri. Asortimentul extensiilor de rapiță produse de Ziegler este cel mai variat de pe piață. Extensia de rapiță de la Ziegler are o eficiență sporită, care aduce diminuări ale pierderi cu până la 250 kg/ha.
Lățime de lucru Adâncime Înălțime Greutate*
360 cm 135 cm 150 cm 390 kg
430 cm 135 cm 150 cm 425 kg
450 cm 135 cm 150 cm 450 kg
510 cm 135 cm 150 cm 480 kg
540 cm 135 cm 150 cm 495 kg
600 cm 135 cm 150 cm 540 kg
660 cm 135 cm 150 cm 590 kg
760 cm 135 cm 150 cm 650 kg
930 cm 135 cm 150 cm 750 kg
Extensia de rapiță de la Ziegler vine cu sistem de tăiere tip “Schumacher”, format din cuțite duble, speciale, galvanizate, cu lame de 10,5 cm lungime.

Ce avantaje ai cu extensia de rapiță de la Ziegler?

 • în primul rând, mai puține pierderi la recoltare, datorită masei de tăiere prelungită cu 85 cm;cuțitele laterale separă între ele plantele de rapiță prin vibratii reduse în mișcări orizontale ale lamei, și prin urmare reduc semnificativ pierderile la marginea platformei;
 • partea laterală este din oțel inox pentru facilita o trecere lină a plantelor pe lungime;
 • partea laterală este complet închisă spre interior: rapița și paiele cad astfel pe extensie și nu pe sol sau pe grupul de transmisie;
 • nu în ultimul rând, extensia de rapiță de la Ziegler poate fi montată pe cele mai importante brand-uri de combine: Claas, John Deere, New Holland, Case, Fendt, Laverda, Deutz Fahr.

Cum funcționează extensia de rapiță de la Ziegler?

 • cuțitele pentru rapiță, cu lame duble galvanizate, sunt disponibile la o înalțime de 1,35 m;cuțitele garantează o tăi
 • ere curată, reduc pierderile de rapiță și pot fi utilizate eficient în orice condiții meteo;nu sunt necesare intervenții suplimentare la sistemul electric sau hidraulic al combinei, extensia de rapiță de la Ziegler având sistem propriu: electric, hidraulic sau combinat;con
 • strucția este una simplă și robustă, cu risc minim de apariție a problemelor de funcționare;
 • cursa lineară garantează o înaltă performanță a extensiei, o funcționare regulată și o durată de viață foarte mare.

Extensia de rapiță de la Ziegler recoltează la aceeași viteză ca și sistemul de tăiere, cu o vibrație redusă, ce mărește productivitatea recoltării.

Montajul extensia de rapiță de la Ziegler Extensia de rapiță de la Ziegler poate fi instalată cu ușurință pe cele mai importante brand-uri de combine și nu necesită unelte speciale. Montajul se realizează în mai puțin de 10 minute.

Nu există piese de demontat pentru recoltarea cerealelor: curelele, piesele de strângere, cele de protecție și acționare vor ramâne pe platforma de tăiere.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment