Culegatorul de porumb ‘CornChampion’ de la Ziegler

Strangerea recoltelor reprezinta una dintre cele mai importante ramuri de activitate din cadrul din fermei. Ea da masura priceperii si efortului depus intr-un an precum si satisfactia de a scoate rezultate. De aceea, recoltarea trebuie facuta la timpul si in conditiile tehnice cele mai bune. Porumbul este o cultura mare consumatoare de forta de munca, la care sunt necesare in mod imperativ de utilaje de calitate care pot da un randament maxim!

Se stie ca pe piata se poate regasi o gama larga de combine si culegatoare pentru porumb. Insa, echipamentele de la Ziegler produse in Germania, sunt recunoscute ca fiind in top cele mai vandute si apreciate unitati de acest fel.

De ce ai alege culegatorul de porumb ‘CornChampion’ de la Ziegler?

Ziegler-Harvesting este o divizie ce face parte din Ziegler GmbH, lider pe piata mondiala in domeniul producerii de tehnica pentru recoltare a culturilor. Ziegler-Harvesting are o traditie de peste 50 de ani, primele produse intrand pe piata in anul 1960. Dezvoltatea, proiectarea, productia, distributia si logistica sunt toate efectuate de catre Ziegler. Aceasta filozofie a companiei contribuie la viteza si fiabilitatea intregului proces de productie. Pe langa extensia pentru recoltarea rapitei, sistemele de recoltare pentru floarea-soarelui si accesorii speciale pentru echipamentele de recoltare, Ziegler-Harvesting este specializata si in productia de hedere/culegatoare pentru recoltarea porumbului. Culegatoarea de porumb de la Ziegler a fost dezvoltata pentru a asigura cea mai mare productie la suprafata disponibila si pentru a reduce la minim pierderile. Mandria celor de la Ziegler-Harvesting o reprezinta cutitele culegatoarei de porumb, care este echipata cu o cutie de viteze cu roata libera si cu un circuit separat de ulei. Acest lucru simplifica mentenanta si reduce timpul de instalare. In comparatie cu ceilalti producatori, rolele extra-lungi cu spite asigura o alegere neteda a stiuletilor de pe tulpini. Doua lagare foarte mari in interiorul capetele de asamblare asigura o curgere buna si o mai lunga durabilitate. Metoda de constructie extrem de lunga permite un unghi de recoltare plat, care recolteaza porumbul eficient si usor. [vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1523943323282{background-color: #919191 !important;}”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=5EldZ2OxpOw&t=123s” el_width=”50″ align=”center” css=”.vc_custom_1523943263634{background-color: #919191 !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Culegatorul de porumb ‘CornChampion’ de la Ziegler este disponibil in doua variante:

MODEL Nr. randuri Distanta intre randuri Tocator tulpini Greutate pentru 70 cm (kg)
CORNCHAMPION CS6SH 6 70-75-80 Da 2.110
CORNCHAMPION CC8SH 8 70-75-80 Da 2.800
  • tocator de tulpini orizontal, independent de transmisia principala, cu circuit de ungere independent
  • tocare extrafina a tulpinii
  • sectie de recoltat cu role extra-lungi
  • placi de recoltare actionate hidraulic
  • patine pentru protectia anvelopelor combinei

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment